Årets Företagsledare – och de nominerade är….

Kriterium: Årets företagsledare har genom ett tydligt och kompetent ledarskap bidragit till att utveckla sina medarbetare och /eller sitt företag på ett positivt utmärkande sätt. Engagemang, känsla, omvärldskunskap och kunnighet är exempel på utmärkande egenskaper. Personen ska ha en tydlig ledarroll i eget företag eller som anställd verksamhetsledare.

Andreas Hedbom. Monark Exercise Vansbro
www.monarkexercise.se

Juryns motivering: Genom ett tydligt ledarskap och marknadsfokus, har Andreas utvecklat bolaget i stenhård konkurrens.  Andreas har tagit ledartröjan och lagt i en växel som uthålligt skapat en vinnarposition.

Greg Northeast, Drivetrain, Hedemora
www.drivetrain.se

Juryns motivering: Greg har genom sitt prestigelösa ledarskap byggt ett välstrukturerat och stabilt bolag som tuffar framåt i hög takt. Greg har förmågan att balansera mellan olika kulturer och vinner genom att ”alltid hålla sin dörr öppen” för sina medarbetare.

Tommy Larsson, Mockfjärdsfönster
www.mockfjards.se

Tommy är en karismatisk ledare med ett brinnande engagemang. Genom sin varma och strukturerade ledarstil har Tommy byggt ett företag med glasklara utsikter.

 

Jurygruppen har bestått av representanter från Adecco, Ernst & Young, Grant Thornton, KPMG, PWC och Nohrstedt & Partners.

Vinnaren offentliggörs och hyllas vid Stjärngalan 31 januari i Falun.

2012-12-19T08:22:18+01:00december 19th, 2012|