Mando Diao, P-Floyd och veckostädning!

Den 9 februari kan du vara en av dem som får njuta av ett av Sveriges största och mest framgångsrika rockband. Under Stjärngalan 31 januari lottas 2 ståplatsbiljetter till den sedan länge slutsålda konserten med Mando Diao på Magasinet i Falun ut bland er som besöker Magasinets utställarplats i vår lounge. Inte nog med det, du kan redan den 2 februari få möjligheten att vara med på P-Floyds turnéstart på Magasinet i Falun. 2 sittplatser lottas ut till denna musik- och ljusupplevelse som du sent ska glömma. Lämna visitkort vid Magasinets utställarplats så är du med i leken.

Vill du njuta av ett städat hem utan att behöva lyfta ett finger? Under Stjärngalan lottar vår partner Homemaid ut veckostäd. Passa på och lämna dina visitkort vid deras utställarplats så har du möjligheten att vinna denna populära tjänst.

Tack Magasinet och Homemaid!

2013-01-10T11:48:11+01:00januari 10th, 2013|