Vill ditt företag synas i samband med Stjärngalan?

Den tidigare mässutställningen utgår och ersätts av olika exponeringsytor.

Ställ en bil utanför entrén, styla en egen bar, logotyp/budskap på stor vepa på vägg.

Möjligheterna är många. Prisklasserna varierar för att passa stora som små företag. Kontakta oss för mer information och idéer.

Dalarna Business har lyssnat på er som har besökt seminarier och gala tidigare och kan presentera några nyheter. Förutom att Stjärngalan byter stad kommer seminariedelen komprimeras till en eftermiddag med ett fullspäckat program.

Under affärsminglet finns det tillfälle att knyta värdefulla kontakter och till middagen finns möjlighet att välja spridda platser för att kunna bredda sitt kontaktnät ytterligare. Genom att sänka biljettpriset hoppas Dalarna Business locka deltagande från fler företag från hela Dalarna.

 

2013-12-02T09:28:55+01:00december 2nd, 2013|