Underhållningen bokad!

Johnel

Johnel är en förstklassig entertainer som med stor scennärvaro och musikkunnande bjuder publiken på en extraordinär sångupplevelse.
Johnel, eller John Lundvik som han egentligen heter, är en artist, sångare och låtskrivare som genom åren har samarbetat med flertalet stora svenska och internationella artister.

Han är allt annat än en nykomling i musikbranschen men han sågs av de flesta för första gången våren 2013 i Så Ska Det Låta där han gjorde stor succé tillsammans med Jasmine Kara. I 2014 års upplaga av programmet blev genomslagskraften än bättre!
I samband med det stora firandet av Drottning Silvias 70-årsdag fick Johnel det ärofyllda uppdraget att tillsammans med bl a Peter Jöback, Tomas Ledin, Rennie Mirro, Karl Dyall och Lill Lindfors framträda i den stora hyllningskonserten En Kväll För Vår Drottning som sändes i SVT från Oscarsteatern i Stockholm.

Som låtskrivare fick John sitt stora genombrott och erkännande 2010 
efter att tillsammans med Jörgen Elofsson skrivit 
Kronprinsessan Victorias och Daniels bröllopsgåva When You Tell The World You ́re Mine. Låten framfördes av Björn Skifs och Agnes och kom att nå stora framgångar på Svensktoppen.

På Johnels meritlista finns även filmmusik till bland annat Snabba Cash och i Melodifestivalen 2014 gick Johnel direkt till final som ensam upphovsman till Anton Ewalds bidrag Natural.

 

Thérèse Löf

Få artister är så mångsidiga som Thérèse och få sprider en sådan positiv stämning omkring sig. En fullfjädrad rocktjej, en scenpersonlighet med extraordinär närvaro och en känslofylld och vacker röst – allt i samma paket.

I melodifestivalsammanhang är Thérèse Löf ett känt namn. Hon var med som soloartist 1992 med låten Ingenting Går Som Man Vill (skriven av Nanne och Peter Grönwall) och har medverkat som körsångerska och dansare bakom mängder av artister. Bland annat var hon 2002 med i Eurovision Song Contest i Tallinn tillsammans med Afro-dite och år 2004 körade hon bakom inte mindre än åtta bidrag, bland annat i vinnaren Lena Philipssons Det Gör Ont.

Det har även blivit musikalframgångar och under 2005-2007 har Thérèse spelat Mamma Mia! på Cirkus i Stockholm. Under hösten 2005 spelade hon bland annat huvudrollen som Donna över 30 gånger! 
Björn och Benny är några av de personer som upptäckt Thérèses kvaliteter och hyllat henne för dessa.

Medverkan i Mamma Mia! gjorde att i 2006 års Melodifestival fick många artister klara sig 
utan Thérèse, men hon fick ledigt från Cirkus för att som handplockad åka till Athen 
och köra bakom Carola i hennes Invincible i Eurovision Song Contest.
 Varandes tryggheten själv i dessa sammanhang engagerades Thérèse som körchef för huskören 
i Melodifestivalen 2007, där hon både arrangerade alla bidrag och var med och körade på de flesta av låtarna.

Thérèse är ett eftertraktat namn och många av Sveriges största artister 
handplockar henne till sina turnéer och konserter. 
Bland några finns till exempel Björn Skifs. Eller Carola,
 som valde Thérèse till firandet av sitt tjugoårsjubileum som artist och jubileumsturnéer över hela Norden. 


2014-11-26T16:02:08+01:00november 26th, 2014|