Föreläsare bokade!

Johan Nestor, varuhuschef, IKEA Borlänge

Jessica Öhlund, försäljningschef, IKEA Borlänge

IKEA – unikt bemötande ger framgång
Vad är det som gör att IKEA’s personal alltid hälsar och ser kunden i ögonen? Är det en del av  personligheten eller är framgångsrikt kundbemötande något man kan lära sig? Johan Nestor och Jessica Öhlund berättar om vad IKEA gör för att skapa det unika bemötande som deras kunder känner igen världen över. Här ges också tips till dig som småföretagare, hur du kan inspireras av IKEAs arbetssätt för att själv nå framgång.

Anders Gustafsson, vd, Volvo Car Sverige AB

Volvo – Framgång med Zlatan-kampanj
Volvo har under 2014 fått stor uppmärksamhet för sin Made by Sweden-kampanj med bland andra Zlatan Ibrahimovic i fronten. Anders Gustafsson, VD för Volvo Personvagnar, berättar om varför man har valt att lyfta fram personligheter som Zlatan i sina reklamfilmer. Han talar om hur man skapar effekt med hjälp av känslor och vilka strategiska val och tankar som ligger bakom den omtalade kampanjen.

 

Hannah Risander, vd och ägare, Hotell Hagström

Hagström – framgång ut i världen
Nästa år har Hotell Hagström premiär i Älvdalen , 90 år sedan musikföretaget AB Albin Hagström grundades. Ett koncepthotell som ska berätta framgångssagan om dragspel, gitarrer och ljudanläggningar som exporterades från Älvdalen och ut i världen. 
Nu ska Hannah Risander ta världen till Älvdalen. Hon beskriver hur Hagström under 50 år dominerade den svenska musikindustrin och la grunden för den svenska musikundret. 

 

Björn Falkeström, vd och ägare, Oppigårds bryggeri

Oppigårds – Från hobby till framgångsrikt bryggeri
På tio år har Oppigårds bryggeri i Hedemora gått från en enkel hobbyverksamhet till en produktion på 1,4 miljoner liter öl om året och 14 anställda. Ägarna Sylvia och Björn Falkeström har tilldelats flertalet priser för sitt framgångsrika företagande. Vi får höra hur hobbypassionen förvandlades till en nationell favoritprodukt. Numera finns tre av Oppigårds ölsorter på samtliga Systembolag i Sverige. 

2014-11-26T15:59:18+01:00november 26th, 2014|