Stjärngalan 2019

EN LOKALPRODUCERAD STJÄRNGALA MED MÅNGA STJÄRNOR

Cirka 530 företagare deltog på årets Stjärngala, den tolfte i ordningen och galakvällen blev slutsåld till sista plats! Det var en succéartad eftermiddag och kväll som bjöd på givande affärsmingel, god mat med härlig stämning och många intressanta och tänkvärda ord från de fyra föreläsarna.

Dagen började med två seminarier, i Stora Björn kunde vi höra Clas Ohlsons VD, Lotta Lyrå och i Orion kunde vi lyssna till Mats Sundstedt, VD Feal AB.

Innan nästa omgång med seminarier, fick vi se när StyrelseAkademien och Nordea delade ut sitt Mångfaldspris, pristagare var Spendrups. Almi delade ut sitt Tillväxtpris och vinnare med 404% var Dala Spräng och Grävteknik från Gustafs. Ung Företagsamhet korade en vinnare i kategorin årets bästa affärsplan och det var sex UF-företag som gick upp och utförde sina presentationer galant. Den slutliga vinnaren var Preppkit UF från Leksand. Nytt för i år var att alla UF-företag fick möjlighet att delta på middagen till mångas förtjusning.

Eftermiddagen fortsatte med ytterligare två seminarier. I Stora Björn berättade Mats Årjes, VD SkiStar AB om deras utveckling och i Orion kunde vi lyssna till Malin Hedlund, VD på Säters Snickerifabrik AB.

Under affärsminglet var trivselfaktorn hög och många nya affärskontakter knöts. När dörrarna sedan öppnades till Galamiddagen var alla spända av förväntan att se vilka vinnarna skulle bli. Årets tema som var lokalproducerad gick som en röd tråd genom hela dagen och kvällen. Förutom lokalprocuderad mat, fick vi även lyssna till lokalproducerad underhållning beståendes av Summer Kid, Tusse, Stiko Per Larsson och Nightshine – allt i samarbete med Dalapop. 96% av deltagare var enligt utvärderingen nöjda eller mycket nöjda med Stjärngalan 2019.

2019-09-30T14:37:27+02:00september 28th, 2018|