Stjärngalan 2020

EN MOTIVERANDE STJÄRNGALA MED HÖGT DELTAGARANTAL

Över 500 företagare deltog på årets Stjärngala, den trettonde i ordningen, och ett rekordstort besökarantal medverkade på galamiddagen. Det var en motiverande eftermiddag och kväll som bjöd på givande affärsmingel, god mat med härlig stämning och många intressanta och tänkvärda ord från de tre föreläsarna.

Dagen började med två seminarier, i Stora Björn kunde vi höra MAFI Group AB, styrelseledamot och ägare, Pierre Bengtsson och i Orion kunde vi lyssna till Chatarina Eriksson, HR-direktör Systembolaget Sverige AB.

Innan nästa omgång med seminarier, fick vi se när StyrelseAkademien och Nordea delade ut sitt Mångfaldspris, pristagare var Kopparstaden. Almi GävleDala delade ut sitt Hållbara Tillväxtpris och vinnare var Falu Säkerhetsteknik. Ung Företagsamhet korade en vinnare i kategorin årets bästa affärsplan och det var sex motiverande UF-företag som gick upp och utförde sina presentationer på scenen. Den slutliga vinnaren var Offset UF från Leksand. Samtliga nominerade UF-företag medverkade även på middagen till mångas förtjusning.

Eftermiddagen fortsatte med ytterligare ett seminarium med Tony Rickardsson, Rickardsson Racing som berättade om hans spännande och intressanta resa där vi alla fick en uppmaning om att aldrig sluta drömma.

Under affärsminglet var trivselfaktorn hög och många nya affärskontakter knöts. När dörrarna sedan öppnades till Galamiddagen var alla spända av förväntan att se vilka vinnarna skulle bli. Årets tema var motivation, som är grunden i allas vår drivkraft. Förutom trerätters middag, fick vi även lyssna till underhållning beståendes av Martin Riverfield & Annsofie Lindström, I Am Karate, Jesper Lindell och RÅNDA – allt i samarbete med Dalapop.

2023-04-24T12:55:25+02:00september 30th, 2019|