Stjärngalan 2023

Äntligen kunde vi arrangera en fysisk Stjärngala igen, som vi längtat!

Dalarnas största företagarfest – Stjärngalan 2023 på Galaxen i Borlänge var mycket välbesökt och årets tema var ”I stundens hetta”. Årets gala var den sextonde i ordningen och lockade över 500 företagare. Under eftermiddagen fick vi lyssna på två mycket intressanta föreläsningar. Susanne Spector, chefsanalytiker på Nordea, stod för det första seminariet. Hon presenterade en rykande färsk ekonomisk prognos över närmaste framtiden. Att ta snabba beslut när världen ständigt förändras är vardagsmat för dessa prognosmakare.

Jonas Eriksson, entreprenör och fotbollsdomare stod för det andra seminariet och Jonas beskrev likheterna mellan ledarskapet i arbetslivet och idrotten. Hur teamwork förde honom till toppen och hur man lyckas vara chef för Zlatan, Messi och Ronaldo. Ämnena som han berörde var ledarskap, internationell kommunikation, konflikthantering, inspiration och personlig utveckling. Vi fick se prov på hur det är att finnas mitt i smeten på fotbollsplanen, där det förväntas att en domare tar blixtsnabba och riktiga beslut.

Vi fick också ta del av när Almi GävleDala delade ut sitt framtidspris och vi fick se duktiga ungdomar presentera sig, när Ung Företagsamhet utsåg årets bästa affärsplan.

Under affärminglet mellan seminarierna och galamiddagen var stämningen väldigt hög bland gästerna och det märktes väldigt väl att Stjärngalan varit efterlängtad. Att näringslivet har en egen dag – där de får glädjas, nätverka med gamla och nya bekantskaper och känna stolthet över vårt län och våra duktiga företagare är viktigt ur många aspekter. När det var dags för galamiddagen var det idel förväntansfulla personer som klev in i Stora Björn på Galaxen i Borlänge.

Roberto Vacchi var konferencier och underhållningen arrangerade vi i samarbete med Dalapop och kvällens artister var, Stiko Per Larsson och Andy and the Rockets. Dessutom blev vi serverade en trerätters middag emellan prisutdelningar och musikunderhållningen.

Under galamiddagen delades priser ut i åtta kategorier.

Efterfesten i Flying var även den välbesökt och den goda stämningen fortsatte på samma höga nivå tills dörrarna stängdes.

2023-04-24T12:55:39+02:00april 24th, 2023|